7.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, май 6, 2024

Силиконът прави Николета Лозанова звезда (снимки от 2006 до 2023)

Най-четени

Още публикации

Лозанова почти не спортува и яде вредни храни

За 18 години плеймейтката претърпява тотална промяна

От обикновено момиче от Пловдив до една от най-популярните жени в България. В това се превръща Николета Лозанова, която претърпява тотална промяна за последните 18 години. Доайенката на плеймейтките у нас не се дава на по-младите си колежки и продължава да пръска сексапил без задръжки.

Звездата на Николета изгрява през 2006 г., когато бъдещата половинка на Валери Божинов и Ники Михайлов е поканена да участва в конкурс „Мис Плеймейт“. Тогава Ни Ло няма нито силикон, нито възможност за скъпи прически и маркови козметики или богат мъж до себе си.

Имах чувството, че съм най-дебелата кандидатка, с най-малко възможности. Участваха момичета с дълги екстеншъни, с богати гаджета и с огромни силиконови гърди – разказва Лозанова. – Аз си бях нормално момиченце от Пловдив, без силикон, без екстеншъни, с руса, перхидролена, изгоряла коса. Още в автобуса се нагледах на момичета със силиконови бюстове, с дълги коси, с хубави дрехи. А аз бях с една плюшена чантичка кученце и се чувствах супер смотана. Имах самочувствие, но сравнявайки се с другите, мислех, че нямам никакъв шанс да спечеля, и се потисках.“

В крайна сметка Николета печели конкурса и вратите за нея се отварят широко. Тогава Лозанова прави важния избор да се напомпа със силикон. Това веднага увеличава популярността й, поканите за фотосесии и реклами валят постоянно, а мъжете започват да се редят на опашка за нея.

През годините Ни Ло прави на няколко пъти тунинг на тялото си и слага общо 450 кубика силикон. Днес Лозанова съжалява за някои корекции, въпреки че без тях едва ли щеше да добие такава популярност. „Ако бях с 10 години по-млада, нямаше да си сложа силикон – казва звездата. – И съветвам колебаещите се да не го правят – след 10 години ще съжаляват. Пластичната хирургия е необходима, когато човек има комплекси и те го карат да се чувства зле психически. Тогава като превенция срещу депресията прибягват към подобни услуги.“

Николета се гордее с гена си и не полага кой знае колко грижи за тялото си. За сметка на това използва най-скъпите козметики за лицето си, на което държи изключително много. Лозанова отрича да е правила операция на носа и да си е слагала хиалурон в устните. За нейните нужди днес се грижи цял екип от професионалисти.

„Лицето ми, което, колкото и да е обект на спекулации относно пластични интервенции, е „100% девствено“ от към каквито и да е хирургични и хиалуронови намеси“, казва Николета пред VIEW SOFIA.

Плеймейтката не обича да спортува, но понякога й се налага да посети фитнеса. Ни Ло предпочита масажите, спа процедурите и глезенето по екзотични острови. Лозанова не робува на строги диети и понякога си позволява вредни храни. За обяд често хапва хамбургер, позволява си и сладко.

Изненадващо за мнозина, Николета може и да готви. Докато живее в Италия с Валери Божинов, се влюбва в местната кухня. Често прави и ризото с трюфели, а другата й страст са морските дарове, макар че едно от малкото неща, които не яде, е риба. Очаква се Ни Ло всеки момент да роди първото си дете от Ники Михайлов и е твърдо решена бързо да влезе във форма след това.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации