8.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, март 4, 2024

Блатечки с новата

Най-четени

Още публикации

Дамата се казва Елеонора Янакиева и отново е червенокоса, както повечето жени в живота на актьора. Майката на първото му дете, актрисата и режисьор Катерина Горанова, също е с ярки червени коси. Диляна Попова, майката на сина на Блатечки, обаче нямаше червенокос период, когато бе заедно с актьора. За пръв път сега Блатечки пусна из социалните мрежи селфи с Елеонора.

То е направено от нея на плажа във Варна, където тези дни актьорът имаше представление. Според светски хроникьори Елеонора често придружава любимия си актьор, когато има участия из страната. Сега в морската столица представлението, в което участва Блатечки, се нарича „Ревност“. Но ако се вярва на запознати, то в живота нито актьорът, нито банкерката проявяват ярки форми на ревността. След Варна Блатечки замина за Мюнхен през уикенда, където имаше представление. Запознати твърдят, че Янакиева дълги години е била банкерка в офиса на голяма банка, а сега работи като финансист на една от големите фирми в хранително-вкусовата промишленост, най-вече в бизнеса с растителни масла, пише „Телеграф“.

снимка: инстаграм

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации