14.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, май 2, 2024

Божков след разпита: Предявяват ми дело, което го водя четири години

Най-четени

Още публикации

Васил Божков остана в националното следствие повече от час. След като напусна сградата, той обясни, че са му били предявени материалите по делото за хазартния му бизнес, информира БТА.

„Предявяват ми дело, което го водя четири години“, уточни той.

Попитан на какви доказателства се крепи тезата на обвинението, Божков отговори „на слухове“. „Някой чул, не разбрал, това е“, допълни той.

От септември Божков е под домашен арест. Решението за това беше взето от съда. То е по едно от делата, свързано с хазартна дейност, по което Божков беше задържан в ареста след прибирането му от Дубай през август м.г.

Миналият петък, след акция на МВР в имоти на Васил Божков, той беше отведен за разпит като свидетел. Тогава от полицията съобщиха, че се извършват процесуално-следствени и оперативно-издирвателни действия на територията на София във връзка с разследването на убийството на Алексей Петров и в тези действия е включено претърсването в имотите на бизнесмена.

След разпита Божков отрече да е бил питан за убития това лято Алексей Петров. По-късно същия ден от прокуратурата обявиха, че при действията на МВР не се е стигнало да изземване.

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации