13.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, май 2, 2024

Златка: Заради Карен нямам приятелки

Най-четени

Още публикации

Това разкри самата тя, като според нея, дружките са й обърнали гръб от завист. Тя обаче смята семейството за по-важно от всичко и избира именно него пред аверите.

„Никой не иска да си по-добре от него. Съвет: Семейството е преди всичко“, разсъждава Златка пред феновете си. Те често я търсят за съвет в Инстаграм, доверявайки се на влеченията й към психологията й житейския й опит.

Отговаряйки на друг въпрос в мрежата, плеймейтката разкрива, че с Карен са правили секс още на 20-ия ден след раждането. Моделката няма притеснения да говори за интимния си живот и неведнъж е разкривала, че Карен е доста сексуален.

За сметка на това, бившият й Благо Георгиев явно не се е справял толкова добре в леглото, намекна Златка. „Когато мъжете имат финансови проблеми, те нямат желание за секс“, философства Райкова. Сериозни затруднения изпитваше именно Джизъса в последните години, когато бе затънал в борчове и имаше проблеми с кредиторите. Още тогава Златка споделила пред свои приятелки, че Благо няма желание за секс, пише Интриги.

снимка: инстаграм

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации