17.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, май 4, 2024

Варненката Гери-Никол и Стоян Копривленски изтраяха само 4 месеца заедно

Най-четени

Още публикации

Романтичната приказка на Гери-Никол и кикбоксьора Стоян Копривленски свърши едва за 4 месеца, а общите им снимки, на които се целуваха страстно, са изтрити. Любовната искра между двамата пламнала на участие на Яката дупара в Амстердам. Копривленски пък бил гост на българското парти в столицата на Нидерландия и така се запознал с провокативната изпълнителка. Певицата за първи път обяви любовта си към спортиста навръх рождения си ден през август, когато стана на 25 години. До огромната торта тя бе плътно с брюнета, но днес двамата са поели по различни пътища, при това още преди Нова година. Гери-Никол почива в Мексико, а бившият й бе в Тайланд, но всеки в отделна компания. Връзките на изпълнителката са краткотрайни и Стоян не прави изключение от правилото.

Биткаджиите са слабост на Гери-Никол, тъй като тя имаше връзка с муай тай боеца Даниел Илиев, който пък бе пръв приятел на Стоян. Името на Копривленски пък се свързваше с приятелката на трагично загиналата попфолк надежда Денис Теофиков – гримьорката Алекса Ангелова.

снимка: инстаграм

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации