15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, април 30, 2024

Момичета бият съученичка и се гаврят с нея (видео)

Най-четени

Още публикации

Брутална гавра над ученичка – жертва на тормоз, заплахи и побой от други момичета, по всяка вероятност също ученички, се е случила във Варна. Това става ясно публикацията на потребителя Bobi Borisov във Фейсбук, която се разпространява мълниеносно в мрежата.

От серията къси видеоклипчета, направени с телефон, се вижда как пет момичета и едно момче са притиснали в ъгъл ученичка, сипят заплахи срещу нея и я подлагат на нечовешко унижение и тормоз, включително физически.

От думите на едно от най-дейните в гаврата момиче става ясно, че наказателната акция вероятно е заради нейна приятелка, която се е оплакала от ученичката, станала обект на тормоз.

На следващото клипче се вижда как момичетата вземат парите от портмонето на жертвата си, въпреки че тя плахо казва: „Това са ми спестени пари…“. Друго момиче, в ученическа униформа, назидателно й отвръща: „Като вземаш пари, ще се научиш да ги връщаш!“

„Направо ща намеря и ща счупя!“, се чува на поредното видео, след което следва шамар. Друго момиче допълва: „Разбра ли на?! Ще ни кажат дори къде живееш!“. Включва се отново първото: „Ако те ми кажат нещо за тебе… ей, ща пребия! Ясно ли ти е?!“. Момичето, жертва на тормоза, единствено гледа уплашено и се съгласява, само и само да я оставят намира. Но шамарите не спират…

Битата ученичка на няколко пъти се извинява, но това не е достатъчно за побойничките. В стремежа си да я унижат тотално, те я карат да застане на колене – и отново да се извини. Следват още шамари.

На друго видео вече останалото без грам достойнство момиче заявява: „Казвам, че повече няма да правя нищо…“

Особено скандално е клипче, на което едно от момичетата дърпа косата на жертвата и й бие шамари. След като я пита: „Извини ли се на всички?!“. След положителен отговор от страна на другите, снизходително освобождава смазаната от гавра ученичка.

видеа: Bobi Borisov

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации