15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, април 30, 2024

Благо Георгиев потвърди: Разделих се с Ивана

Най-четени

Още публикации

Малко след Нова година щерката на Ванко 1 му е била шута, но причините засега Джизъса отказва да посочи. „Да, истина е, но не желая да коментирам личния си живот“, разкрил Благо пред сайта Лупа. Вместо да събуди съжаление, изказването му стана повод за редица подигравки от страна на зевзеци в нета.

„Като не желаеш да коментираш личния си живот, не го показвай пред цяла България. Нагледахме ти се на сеира – то не бяха сватби, годежи, бебета, обяснения в любов – голяма показност“, възмущават се интернет потребители. А ние деликатно ще припомним как същият този Благо, който не желае да коментира личния си живот, само преди месец обикаляше медиите и обясняваше как Ивана е голямата му любов.

Към момента Ивана предпочита да запази мълчание, но според запознати трудно приема раздялата. Откакто с Благо са скарани, тя не е излиза от къщи, а близките й са притеснени, че ще изпадне в депресия. Точно обратното се случва при Благо. След раздялата профилът му се напълни с нахилени снимки, от които по нищо не личи да страда по Ивана.

снимка: инстаграм

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации