20.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, юли 27, 2024

Идват нови „Съдби на кръстопът“, този път са „Любовни афери“

Най-четени

Още публикации

Емоционалните си разкази ще представят хората, които са ги преживели и са събрали смелостта да говорят за това пред камера. В един епизод се представят две различни истории. Емоцията на героите ще стигне до зрителите по много близък и личен начин – през гледната точка на всяка една от страните, замесени в проблемната ситуация. А преценката кой е прав в тези заплетени случаи, остава за зрителя. Продуцент на новата риалити поредица “Любовни Афери” е Краси Ванков с компанията си “Hidalgo Productions”, която стои зад успеха на първия български риалити сериал “София – Ден и Нощ”, както и на документалното риалити “Съдби на кръстопът“.

Предаването проследява завладяващи истории по действителни случаи за любовни триъгълници, предателства, грешки, прошка, раздяла или ново начало. Всяка една от тези истории е пресъздадена чрез възстановки от непрофесионални актьори. „Любовни афери“ дава интересен поглед върху сложността на процесите, които протичат в най-съкровените отношения между хората. Поредицата разглежда развитието на връзките, причините за трудностите, възникващи в тях, както и начините да се справим по-добре с житейските несгоди.

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации