14.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, май 2, 2024

Дени: Сама съм, Рълев ме пренебрегваше

Най-четени

Още публикации

Устатата красавица обясни, че е много разочарована от Мишо и Румен, които спрели да се интересуват от нея, след като напуснала предаването. „Разочаровах се. В тяхно лице виждах приятели и си мислех, че след мизерията в Игрите сме изградили истински отношения. Опитах се да говоря с тях, но не стана“, ожали се Дени в интервю за вестник „Уикенд“. Тя била разочарована и от Мартин, който при Мон Дьо твърдеше, че двамата вече са се помирили.

Дени обаче отново обяви, че той е гледал на нея не само като на приятел. „Сигурно ме харесва като жена- не мога по друг начин да се обясня това, че ми се разсърди“. Тя обаче уточни, че наскоро Мартин се извинил и дори й целунал ръка в нощно заведение. Тя все пак поддържа добри отношения с някои от участниците.

„И до днес съм близка с Никол. С Краси Дунев, Ники от „Гладиаторите“, Крум и Мастагарков също сме в добри отношения“. Тя обаче категорично заявява, че никога не е била интимна с Мастагарков и Елвиса:“ Мастагарков изобщо не е мой тип мъж, както и аз не съм неговият тип жена. Не мога да погледна на Мастагарков с такива очи. И с Елвиса е така“, отсича брюнетката.

Денислава не крие разочарованието си от Рълев, с когото започнала връзка веднага след края на предаването: „Той все ме пренебрегваше. Много работи“. Щерката на Виолета в момента е сама и предпочита така да бъде още известно време. „Предпочитам сега да се фокусирам върху себе си. Не ми трябва човек до мен“.

снимка: Игри на волята

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации