11.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, март 1, 2024

Показно убийство в центъра на София

Най-четени

Още публикации

С малокалибрено оръжие е бил застрелян в главата Мартин – Нотариуса. Той бил застрелян с няколко изстрела, а на място е открита гилза. Това каза Иво Илиев, зам.- градски прокурор на София, който потвърди името на убития, предаде репортер на „Фокус“.

Убиецът е бил добър стрелец. Нотариуса е ликвидиран до колата си, която не е засегната от изстрелите. Затова се смята, че ако са били от дърво например, е ползван оптичен мерник или бързомерец. Куршумите проехтели около 19:20 часа, когато охраната на комплекса се сменяла.

„Този човек е бил в годините интересен покрай делото Крашевски – Нотариуса. Това заяви на брифинг градският прокурор на София Илиана Кирилова, която също е на местопрестъплението.

„В Софийска градска прокуратура има подадени сигнали за заплаха от негова страна спрямо магистрати, които не са прокурори. По делото се работи и се разпитват свидетели. Установяват се и други неща, работи се и за имотни измами. Все още няма заподозрени за убийството“, посочи още тя.

„Извършва се оглед на местопроизшествието, установяват се свидетели и очевидци. Всички сили са вдигнати на крак. В издирването е включен целият ресурс на Столичната дирекция на вътрешните работи“, каза главният секретар на МВР гл. комисар Живко Коцев.

От МВР заявиха, че цяла нощ екипите ще работят на място и ще се събират доказателства.

Има полицейски патрули на изходите на София, които проверяват автомобилите.

Припомняме, че тази вечер трябваше да се проведе учение на МВР в столицата, но бе отменено именно заради тежкия криминален инцидент.

снимка: личен архив

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации