15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, април 29, 2024

Времето във Варна – 1 февруари 2024

Най-четени

Още публикации

снимка: Будна Варна

Днес по Черноморието ще бъде предимно слънчево и почти тихо, преди обяд на места с мъгла. Максимални температури: 7°-8°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

На 1 февруари слънцето във Варна изгрява в 7:25 часа и залязва в 17:20 часа. Продължителността на деня е 9 часа и 55 минути. Фазата на луната е два дни преди последна четвърт.

Във вътрешността на страната ще бъде предимно слънчево. До обяд на места в равнините и котловините ще е мъгливо. След обяд в Дунавската равнина ще се появи слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Ще се затопли още и преобладаващите максимални температури ще бъдат между 8° и 13°, в София – около 8°. Вечерта от северозапад ще започне заоблачаване.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от северозапад, който вечерта ще се усили. Максимална температура на височина 1200 метра около 5°, на 2000 метра – около минус 1°.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации