7.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, май 6, 2024

Адриян, който прегази Ани и Явор: Искам да върна времето назад

Най-четени

Още публикации

Осем месеца след жестоката катастрофа на бул. „Сливница“, при която загинаха двамата влюбени Ани и Явор, за пръв път говори шофьорът, причинил тяхната смърт. Адриян Антонов твърди, че не търси оправдание, а само прошка. Това обяви той  в „GLAS с Тина Ивайлова“.

Младият мъж иска само прошка от близките на загиналите Ани и Явор. 

„Най-вече от тях. Дори не знам, как аз бих ги погледнал в очите. Не знам дали ще мога да ги погледна в очите, ако някой ден се срещнем, но знам, че ще направя всичко възможно, просто да им кажа, че съжалявам. Просто искам да дам съболезнованията си затова че страдат за това, което се случи на тях. Аз не трябваше да предпоставям това нещо да се случва изобщо. Искам да върна времето назад. Няма как да ги накарам да не ме съдят. Два човешки живота ги няма вече“.

Адриан каза пред бТВ, че често вижда отново кадрите, най-кошмарни са му тези от патрулката, в която е качен – вижда отново сирените, че има прегазен човек. Дори не разбрал първоначално, че има и втори, твърди, че нищо не разбрал изобщо, не допускал, че е минал през хора, бил в безсъзнание след отварянето на еърбега. Колата му след удара в Ани и Явор се забива в стълб. 

На Адриян му е повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост.

„Отново съжалявам за тези хора, съболезнования за семействата им. Суров урок е не заради наказанието. По-сурово е да знаеш, че някой страда заради теб, заради твоите действия. Имах книжка в ръката ми като излязох от ареста, но не исках да се качвам на кола. Аз дори не мога да седя в кола, в която се кара бързо без да си представям нещо пак да се случи“.

снимка: БТВ

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации