15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, май 2, 2024

Спартак и руснаци правят 2:2

Най-четени

Още публикации

ФК Спартак (Варна) завърши 2:2 с руския елитен ФК Оренбург в последната контрола от подготвителния лагер в Турция. „Соколите“, водени от Росен Кирилов, направиха равностоен двубой с тима от руската Премиерлига на терена на „Макс Роял Спортинг Център“ в Белек.

Ахмед Ахмедов откри резултата от дузпа в 3-а мин, отсъдена за събаряне на Ивей Ромееш. В 8-а мин след центриране и разбъркване в полето на варненци Титков прати топката в мрежата. В 44-а мин Ивей Ромееш отбеляза със страхотен шут от над 20 метра. В 65-а мин аржентинецът Матиас Перес изравни с глава, изпреварвайки соколите след центриране отляво.

След завръщането у нас последната проверка на спартаковци е на 10 февруари с Черноморец (Балчик) седмица преди подновяването на шампионата.

Съставът на Спартак: Георгиев, Сабри, Петров, Цветков, Маринов, Бауренски, Мариянов, Начев, Ромееш, Бабалиев, Ахмедов (Виденов, Жеков, Грънчов, Терзиев, Боев, Хюсеин, Иванов, Минков Халачев)

снимка: Спартак Варна

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации