16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, май 6, 2024

Черно море с два мача за пет часа

Най-четени

Още публикации

Отборът на Черно море ще изиграе две контролни срещи тази сряда във Варна. „Моряците“ приемат два втородивизионни тима – Дунав Русе и Черноморец Балчик.

Първият двубой ще е от 12 часа на стадион „Младост“, а съперник на варненци ще е тимът от Русе. От 15 часа пък на стадион „Тича“ Черно море среща Черноморец, който в момента заема последното място в класирането на втория ешелон, пише chernomorepfc.bg.

До момента от зимната подготовка „моряците“ изиграха шест проверки. „Зелено-белите“ отстъпиха на Фарул Констанца с 0:2 в Румъния, след това победиха Черноморец Бургас с 2:0.

В Турция пък варненци записаха поражение от Слован Либерец с 0:1 и три равенства  – 2:2 срещу Днипро-1, 1:1 със Спартак Кострома и 0:0 срещу северномакедонците Беса (Добри дол).

В неделя 11 февруари Черно море ще представи отбора си за пролетния полусезон срещу Добруджа, като спарингът е насрочен за 16 часа на „Тича“.

снимка: ПФК Черно море

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации