5.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, февруари 21, 2024

4 аварирали камиони са предизвикали кризата с боклука във Варна

Най-четени

Още публикации

Скрийншот от стената на депутата от ПП-ДБ Стела Николова по време на предизборната надпревара през лятото на 2022 година/Снимка: Фейсбук

4 аварирали камиона предизвикали кризата с боклука във Варна. Това съобщи депутатът от ПП-ДБ Стела Николова. „За всички, които ме тагнаха по варненските групи, а и за всички останали, които с право са възмутени, че Варна отново потъна в боклуци, ето обяснението : Аварирали 4 камиона, които чакат резервни части и техниката не стига, но това изобщо не е оправдание“, написа тя в социалните мрежи.

Проблемите с мръсотията в града не са от вчера, а продължават с месеци, дори и години. Само допреди местните избори във Варна Стела Никова беше един от най-активните борци за чистотата в града, но след смяната на местната власт активността й секна. Това не остана незабелязано от хилядите й последователи в социалните мрежи, които продължиха да я занимават с проблема. 

Според Николова камионите на сметопочистващата фирма често аварират, заради изхвърлени строителни отпадъци в контейнерите за битови отпадъци. Именно заради това тя призовава варненци за отговорно отношение и контрол , за да не се допуска такова нерегламентирано изхвърляне.

Николова зове още всички жители и гости на града да сигнализират за проблем с боклука на страницата на кмета Благомир Коцев .

снимка: Live.Varna

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации