15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, май 2, 2024

Благомир Коцев: Вземам проблема с боклука във Варна на ръчно управление

Най-четени

Още публикации

Кметът на Община Варна Благомир Коцев пусна пост във фейсбук, че лично ще се заеме с кризата с боклука във Варна, видя репортер на медия „Будна Варна“.

Ето какво написа той:

Вземам проблема с боклука във Варна на ръчно управление! Кризата достигна недопустими нива, които не само загрозяват градската среда, а и застрашават публичното здраве.

Оправданията повече не вършат работа. Фирмата, която наследихме като свой партньор от предишното управление, е санкционирана за несправянето й с проблема. От днес тя ще работи по мои лични указания.

Моля варненци да споделят снимки на непочистени контейнери за смет в коментарите под тази публикация, като добавят адреса. Адресът е важна подробност, защото Общината, в координация с фирмата-изпълнител, ще изпраща извънредни сметоизвозващи екипи на място по вашите сигнали.

Или ще се справим с тази проста задача бързо и ефективно, или ще има нов конкурс и нова фирма, която да се грижи за чистотата на Варна.

снимка: ЗАБЕЛЯЗАНО ВЪВ ВАРНА И ОБЛАСТТА

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации