16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, май 3, 2024

Костадин Костадинов: Призовавам всеки свободен българин да излезе и да протестира

Най-четени

Още публикации

Костадин Костадинов призова всеки свободен българин да излезе и да протестира, с този призив се обърна от ПП „Възраждане“ се обърнаха към медиите.

Ето съобщението от ПП „Възрдаждане“:

„Аз съм свободен човек от свободен народ“. Така отговорил на призивите на Цезар да се предаде галският вожд Думнорикс преди почти 2100 години. Галът отказал и се борил до последно.
Вчера МВР предупреди Възраждане да не протестира. Не за първи път пишем история, и в това отношение отново сме първи. За първи път полицията директно и открито заплашва българския народ. Е, ние сме свободни човеци от свободен народ и нямаме намерение да изпълняваме нарежданията на чуждата агентура, ръководеща МВР. Нещо повече, призоваваме МВР да спазва законите и конституцията на страната и да изпълнява нарежданията на българските граждани.
Днес протестите на Възраждане продължават в цялата страна. Призоваваме всеки един свободен българин също да излезе и да протестира – без значение дали с нас или без нас! Родината ни е убивана бавно и методично! Има ли нужда да изброявам? Чужди граждани се подготвят легално и законно да управляват България, земята ни вече над 50% не е българска собственост, енергетиката ни е почти унищожена и вече втори месец вносяме ток от чужбина, армията ни продължава да се топи, отказаха ни референдум за запазване на лева и подготвят унищожаване на спестяванията и доходите на българите, за поредна година намаляхме с почти 100 000 души, водят война срещу българската култура и история, приготвят страната ни за огромен бежански лагер след влизането ни в Шенген…. Списъкът може да бъде продължен до безкрай.
Когато правото се изроди в безправие, съпротивата е задължителна. Българи, ядосайте се, разгневете се, изправете се срещу беззаконието, корупцията и престъпността в управлението! Време е да се борим за бъдещето си, ако искаме да имаме бъдеще като народ и държава!
Време е за Възраждане на България!“, написа Костадин Костадино в социалната мрежа Фейсбук.

Днес протестите на „Възраждане“ продължават. Блокирано е ГКПП Гюешево.“

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации