12.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, април 28, 2024

Благомир Коцев: Никакъв компромис няма да има!

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Кметът на Община Варна Благомир Коцев коментира във фейсбук, ситуацията със задържаните общински служители по-рано през деня.

Както медия „Будна Варна“ информира, задържаха с подкуп служител на Община Варна, а малко след това на брифинг пред сградата на община Варна, зам. кмета Илия Коев зави, че двама служители на Община Варна са били задържани с подкуп от 2 хиляди евро.

Ето й коментара на Благомир Коцев във фейсбук:

От седмици работим по интегритета на служителите в Община Варна, които осъществяват контрол на терен. До нас, като нов екип, по всякакъв начин достигат сигнали за натиск над граждани, търговски лица, строителни обекти и други от страна на служители на контролни позиции.

Работиш контрол на терен и отиваш да взимаш подкуп в тотален разрез със задълженията си, да не говорим за морала! И колко пъти ти се е разминавало, за да продължиш да опитваш! Знам, че става дума за заварени от предишния екип служители, но който иска да работи в Община Варна, ще спазва закона и ще си върши работата съвестно!

Не мислете, че те сами идват да съобщават какви ги вършат, че се съдейства, че се признава. Проверките за интегритет съм разпоредил на съвсем тесен кръг от хора, за да сме ефективни. Проверките ще продължат и ще обхващат всички нива по йерархията, за да се приключи с имиджа на Варна като място на практики отвъд закона. Никакъв компромис няма да има!

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации