17.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, май 6, 2024

„Мис Силикон“ излезе от ареста: Оф, не искам да коментирам! Имате много грешна информация

Най-четени

Още публикации

Имате много грешна информация. Това коментира „Мис Силикон“ Катрин Йорданова при излизането си от ареста, предаде репортер на „Фокус“.

На въпрос дали тренира миската отговори: „Оф, не искам да коментирам. Да, ходя на фитнес и бокс. Не съм човек, който употребява наркотици и е престъпник! Знам, че тези тестове са фалшиви и на повечето хора им излиза кокаин!“.

„Беше ужасно в ареста, не е като в 5-звезден хотел. Няма да коментирам, автомобилът не е мой, не съм употребявала кокаин и това ще се разбере след кръвния тест. Не е излязъл, имате много грешна информация“, категорична бе Катрин Йорданова.

Тя каза още, че съжалява за клипчетата, които е качила.

Адвокатът й Кристиян Мирчев обясни, че към момента са предявени обвинения, че Катрин е шофирала след употреба на забранени вещества. „След като се запознаем с материалите по делото ще дадем по-обширно интервю. Определена й е гаранция твърде висока за такова младо момиче, което е безработно. Ще обсъдя възможност за обжалване. Каквото е станало – ще си понесе отговорността“, каза адвокатът й.

снимка: Нова ТВ

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации