27.7 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, юли 24, 2024

Строеж подкопа къща в Центъра на Варна

Най-четени

Още публикации

Подкопана дворна стена и паднала ограда на къща в центъра на Варна са резултат от изкоп за строеж в съседен имот. За това алармира в писмо до редакцията на Moreto.net. живуща в потърпевшата сграда.

Щетите са нанесени в съботния ден. Първо багерът подкопал стената към двора, а през нощта оградата паднала в изкопа, пълен с подпочвена вода и вода от скъсан водопровод, разказва жената.

„След обаждане на 112 и на един от инвеститорите, се оказа ,че нищо страшно не се е случило – „Така се строяло, нямали време.. Подкопаха и сградата на ул.“Караджа“. Направиха „най-изумителното“ по некадърност укрепване.“, пише читателката. Тя допълни, че служители от районното кметство са реагирали на подаден сигнал като са дошли на място, за да се запознаят с проблема. Съставили са протокол, но по думите й това не е достатъчно, а трябват незабавни мерки за укрепване, защото имотът й е застрашен.

снимка: Moreto.net

източник: Moreto.net

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации