19.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, май 8, 2024

„Български юнак“ създава истински мъже

Най-четени

Още публикации

последно време все повече хора осъзнават, че светът е различен от представата за него, която успяха да ни наложат. Вярвахме, че има правила, които ако спазваме, няма да имаме проблеми и законът ще ни защити. Вече знаем, че тези, които уж трябва да се грижат за правилата, ги пренаписват винаги, когато не им е изгодно. Уверихме се, че силните държави винаги мачкат слабите. На 100% сме сигурни, че няма демокрация и ако решиш да мислиш различно или да направиш нещо впечатляващо, винаги ще има кой да направи така, че да съжаляваш за това. Това е и причината да направим „Български юнак“ – това е клуб, където представителите на силния пол могат да станат истински мъже. Време е да изравним играта и да спрем да се страхуваме и да бъдем жертви. Истински силният човек е доблестен и никога не издевателства върху по-слабите от него. Той има ценности и морал, които правят света много по-добър. Самото присъствие на такива хора кара обществото да бъде по-добро и да функционира по начин, който не отнема от другите. За да се случи всичко това, е нужно първо да бъдем силни, а това става с решимост и правилна подготовка. 

„Български юнак“ е създаден именно с такава цел – да помогне на хората да станат силни и да могат да оцеляват във всякаква ситуация, защото виждаме всеки ден, че

светът е непредвидим и утрешният ден е неизвестен. 

Тази седмица започнахме началото на една постоянна поредица от обучения, които ще помогнат не само на мъжете, но и на жените да бъдат подготвени. Тренировките ще бъдат всяка събота и неделя, като ще се разделят на модули. Ще има такива за начинаещи, средно напреднали и напреднали. Ще се учим как да се справяме поединично и как да работим в група. Всеки, който има желание да повтори цикъла, който е преминал, ще може да го направи, като се запише отново и така ще може да затвърди своите знания. За обучители сме подсигурили хора с огромен международен опит, които са едни от най-добрите практици в своята област. Това е чудесен начин да задоволим нуждата си от адреналин и приключения, но и да придобием безценни знания, които ще направят живота ни много по-добър. Всеки, който иска да се запише, е добре дошъл и може да се свърже с организаторите на тази прекрасна инициатива. Първото обучение премина чудесно и участниците нямат търпение да посетят втората му част. Искате ли да бъдете пълноценен човек и да държите живота си в ръце? Не чакайте, а посетете това изключително занимание!

снимка: Ветрино

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации