15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, април 30, 2024

Ало, МВР?! Неадекватник се метна да се вози върху покрива на джип

Най-четени

Още публикации

Топлото време в събота, приятните условия и лесният достъп до пистите на Витоша привлякоха много да се качат в планината – някои за разходка, а други за зимни спортове.

Едни се качват по пътеките, други използват градския транспорт, трети – автомобили, но за някои място не е останало никъде. За едни историята как са пътували на връщане от Витоша е такава, която ще разказват на приятели, но за други е притеснително изживяване. Особено когато шофьор вижда следната гледката в лявото си огледало – кола го изпреварва в опасен участък, а върху покрива на автомобила се държи човек, премятащ се на завоите.

Видеото е заснето на 17 февруари. Вижда се как бял джип изпреварва автомобил в тесен участък на слизане близо до отбивката за ски писта „Витошко лале“, на слизане към София. След завой джипът изпреварва и друга кола, а пътуващият на покрива се премества, вероятно да се хване по-добре, предава бТВ.

снимка: БТВ

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации