15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, май 2, 2024

Илиан Илиев: Малко се подведохме по емоцията

Най-четени

Още публикации

Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след загубата с 1:3 от Лудогорец. Специалистът сподели, че отборът му се е подвел по емоцията, вместо да изиграе умно мача. 

„Допуснахме много елементарно втори и трети гол. Малко се подведохме по емоцията, вместо да изиграем мача като второто полувреме. Ако искаш да се борим за предни класирания, не трябва да допускаш такива голове. Изиграхме мача, както искахме. През второто полувреме Андреяс ако беше вкарал едно от положенията си, щяхме да се върнем в мача. Има и такива мачове, в които трябва да играем по-умно. Благодаря на нашите фенове, които почти напълниха сектора и ни подкрепяха“, започна пред Диема Спорт Илиев.

„Ние допуснахме грешки за втория и третия гол, но не са заради липсата на футболисти. Почнахме с 4-5 юноши от нашата школа и се представиха на ниво. Малко се подведохме по резултата и емоцията. Не мисля, че сме отбор, който като вкара да се прибира. В 15-а, 20-а минута не можеш да пазиш резултата“, продължи треньорът на Черно море, пише gong.bg. 

„Мачът го изиграхме както искахме. Създадохме добри ситуации, за да вземем нещо. Не може обаче да допускаме такива грешки. Като не побеждаваш, няма добри моменти. Ще се стремим срещу ЦСКА да се представим по-умно и по по-добър начин“, заяви Илиев. 

снимка: ПФК Черно море

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации