13.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, май 9, 2024

Ало измамничка от Варна измами 80-годишна бургазлийка

Най-четени

Още публикации

Снимка: Будна Варна

Телефонна измама се е разиграла в Бургас. Задържаната е 56-годишна жена от Варна, имаща съпричастност към криминалното деяние.

Тя е хваната в резултат на съвместните полицейски действия на служители от отдел “Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Пето Районно управление – Бургас.

Телефонната измама е била по класическия механизъм “Съдействие на полицията” и е станала на 27 януари. Жертвата е 80-годишна бургазлийка от к-с “Изгрев”, която изхвърлила 4200 лв. през терасата на апартамента си.

Варненката направила пълни самопризнания и подробно описала участието си в телефонната измама. Извършени са множество действия по разследването – разпознаване и разпити на свидетели. На варненката е повдигнато обвинение и с постановление на наблюдаващия делото прокурор, е задържана за срок до 72 часа. Констатирано е, че срещу 56-годишната жена има и други досъдебни производства за извършени телефонни измами на територията на ОДМВР – Варна.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации