26.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, юли 27, 2024

Дербито на Варна на осветление на 12 март

Най-четени

Още публикации

Очакваното с огромен интерес футболно дерби на Варна между дублиращите отбори на Спартак и Черно море бе пренасрочено за 12 март (вторник) от 18 часа на стадион „Спартак“ и ще се играе на електрическо осветление.

По програма двубоят от Трета лига – Североизточна група бе на 10 март, но от ЗС на БФС Варна промениха датата, за да има равнопоставеност между двата клуба. 

Причината е, че един отбор в аматьорско първенство може да ползва играчи от представителния тим на клуба на третия ден след официален мач на мъжете и Спартак отговаряше на това условие от наредбата, но Черно море – не.

„Соколите“ гостуват на 8 март на Марек, а „моряците“ излизат на 9-и срещу Берое в Стара Загора, и именно заради това се наложи промяната.

Според наредбата двата варненски тима може да пуснат в игра футболисти от мъжете, които са родени след 1 януари 2002 година и имат професионални договори.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации