10.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, април 19, 2024

Нов заместник-кмет влиза в екипа на Благомир Коцев

Най-четени

Още публикации

Нов заместник-кмет влиза в екипа на Благомир Коцев. Това е инж. Пламен Китипов, който е с ресор „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“.

Китипов е строителен инженер, специалист във ВиК сектора. Той ръководи бизнес в инвестиционното проектиране със многобройни завършени проекти, включително като подизпълнител на най-големите проектантски, надзорни, строителни и инвестиционни компании у нас. Опитът му е над 30 годишен. Бил е експерт в общинската и областната администрация.

Инж. Китипов е шестият заместник-кмет, който е назначен в Община Варна. Останалите са  Павел Попов с ресори образование, култура и спорт, Диан Иванов с ресори правна дейност, контрол и общинска собственост, Христо Рафаилов с ресор финанси и бюджет, Илия Коев – отговаря за обществения ред и сигурността, а Снежана Апостолова за туризма и социалните дейности и здравеопазването.

Припомняме, че до 5 март е срокът за кандидатстване за позицията директор на дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“. Кандидатите за заемане на длъжността трябва да отговарят на следните изисквания: висше образование – степен магистър, професионална област – технически науки, минимум 4 години опит или придобит ранг III младши. Конкурсът за тази позиция ще се проведе чрез защита на концепция за стратегическо управление на тема: „Стратегия за развитие и експлоатация на мрежите и съоръженията на техническата инфраструктура и благоустрояване на територията на община Варна“ и интервю.

снимка: Община Варна

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации