26.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, юли 27, 2024

Бачорски с дебют в „Съни бийч“

Най-четени

Още публикации

На хоризонта в „Съни бийч“ ще изгрее съвсем нов персонаж – Италианеца (Петър Антонов), приятел на лудия хер Линдеман. В него Гомес ще види възможност да спаси хотела, но първо ще трябва да го опази от странните прищевки на елитния гост. Даниел Бачорски ще направи своя актьорски дебют като влезе в ролята на чистач, който трябва да направи всичко възможно престоят на Италианеца в хотела да е приятен. Междувременно Младен (Иво Аръков)ще продължава да се бори да спаси годеницата си Дарина (Лидия Инджова)от бившия й приятел Калин (Любомир Ковачев).

Двамата най-после ще се срещнат, но дали категоричността на Младен ще бъде достатъчна за завърналия се арабски зет да се откаже от плана си за отмъщение, ще стане ясно в последствие. За капак на всичко приготовленията за кръщенето на Митко – синът на Ивон (Евелин Костова) и Никола (Явор Бахаров), ще текат с пълна сила и докато всички опити на пиколото Жоро за организация пропадат, Гомес ще вземе нещата в свои ръце.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации