15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, април 30, 2024

Данаил Йорданов, кмет на Суворово: За нас, българите, днешният ден е не просто поредната дата в календара на годината, а символ

Най-четени

Още публикации

Кметът на Община Суворово Данаил Йорданов с поздравителен адрес, по случай Националния празник 3 Март.

„За нас, българите, днешният ден е не просто поредната дата в календара на годината, а символ. Той е пряко свързан с националната ни памет, с героизма на предците ни, с надеждата, че България ще пребъде и през следващите векове. Трети март е доказателството, че нищо на този свят не се дава даром, най-малко свободата. И за нея са загинали хиляди и хиляди наши предци. Затова нека днес отново си спомним техните завети и да сведем чела. Нека тяхната саможертва не е напразна и ние и нашите деца да бъдем техни достойни наследници. Те платиха цената за нашата „чиста и свята“ република. Днес ние трябва да я отстояваме, да вървим заедно напред, да влагаме цялата си енергия за по-доброто бъдеще на Родината. И да учим наследниците си да помнят и да бъдат честни и достойни хора.

Честит празник!“

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации