13.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, май 6, 2024

Жана Бергендорф пак осъмна в ареста

Най-четени

Още публикации

Изпълнителката, която от години има проблеми с алкохола и наркотиците, била с компания на афтър в столичния квартал „Овча купел“. След 3 часа сутринта купона излязъл извън контрол, съобщи бТВ.

Жана и нейн приятел започнали да буйстват и да чупят мебелите в чуждия дом. Домакинът подал сигнал, а полицаи се отзовали на адреса и ги арестували. От МВР не уточняват дали са им направени тестове за употреба на алкохол и наркотици. Образувано е бързо производство за хулиганство.

През 2016 г. Бергендорф беше обвинена за управление на кола след употреба на наркотични вещества. И 2018 г. не мина безпроблемно за Жана, тя призна за борбата си със зависимостта към наркотични вещества в интервю и се закле, че ще се промени, но уви , така и не успя. Жана има и сериозни проблеми с овладяване на гнева, тя беше изправена пред процес за домашно насилие след жалба на нейния бивш приятел танцьорът Лео. Делото обаче бе прекратено след неявяване на ищеца.

През последните години Жана работеше като певец аниматор по хотели в Слънчев бряг. Миналата зима тя работеше в най-популярния пиано бар в столицата, но нервите на управата се скъсаха след множеството й пиянски и наркомански изцепки и в крайна сметка тя бе изгонена позорно.

кадър: Нова ТВ

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации