9.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, май 5, 2024

Ергенът не издържа и награби „Мис Варна“

Най-четени

Още публикации

Ергенът не си поплюва и награби Магдалена!

Алек изненада блондинката и дойде на крака, за да я види и обсипе с целувки. Двамата се награбиха без свян и на няколко пъти горещо впиваха устни.

„Най-вълшебният ми ден, много съм щастлива. Това е моето момче. Никога не ми е достатъчно времето с него. Имаме общи мечти и цели. И никоя вътре не може да ми го отнеме. Мен няма какво да ме бутне и разклати“, сподели след романтичната среща русокоската.

Нещо повече. Ергенът призна, че се е влюбил в Магдалена и това за него е неразбираемо как може да се случи само за ден. Томова отвърна със същата изповед – обясни се в любов на Алек, а приказката за двамата изглежда впечатляващата и обещаваща. Ситуация, която доведе до крайно озлобление останалите ергенки и коментарите срещу нея заваляха. 

„Чудя се какъв ли вкус усеща Алек докато целува тия ламарини“, избухна Теа, която имаше среща по-рано с ергена, но между тях далеч нямаше такава химия. 

Магдалена Томова е от Варна, но живее в София. Работи като модел и управител на изискано столично заведение. Обича да пътува из целия свят, като понякога го прави дори и сама. Науми ли си нещо, няма какво да я спре. Магдалена споделя ежедневието си с две прекрасни кучета, с които обичат да се разхождат из природата. Спортът е неизменна част от живота ѝ, като обожава да изкарва негативната енергия от себе си с тренировки по бокс. Смята се за честен и откровен човек и никога не подмива несправедливост мълчаливо. Готова е на секундата да влезе във всеки спор, алергична е към лъжата, лицемерието, наглостта и безотговорното отношение.

През 2006 г., на крехка възраст, Магдалена печели конкурса „Мис Варна“, а с това интересът към нея скача лавинообразно.

кадър: БТВ

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации