18.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, май 18, 2024

Пиянката Христиана през сълзи: Ще се помиря с вещицата Силви

Най-четени

Още публикации

Най-желаният „ерген“ на България е подготвил специална изненада за своята избраница, но възможността някоя от „русалките“ – Барбара, Мартина или Теа – да се възползва от привилегията си да ѝ „забие снежнобяла роза в гърба“ и да открадне срещата ѝ с Младенов ще нажежи обстановката в имението до краен предел. Дали Алек ще сподели деня си в компанията на дамата, която е пожелал да опознае насаме, или ще бъде изненадан от неочакваната поява на друга претендентка, зрителите ще разберат точно в 20:00 ч. по bTV. Докато „ергенът“ е на индивидуално усамотение, останалите момичета в имението ще търсят „истината за любовта“ в компанията на Наум в поредното забавно групово предизвикателство.

Водещият ще посрещне дамите в най-модерната философска школа – Родоската академия по риторика, където те трябва да премерят сили в умението си да дебатират. Дискусията ще се проведе в пет кръга, като във всеки рунд ще участва по един представител от отбор. На финала най-изкусната ораторка с най-неоспоримите аргументи ще спечели специалната награда на Академията – не диплома, а подписана и подпечатана покана за предстоящата на следващия ден групова среща с Алек.

Породените от Христиана съмнения за негативно енергийно влияние от страна на набедената за „вещица“ на къщата – Силви – ще станат повод тихият залив на имението за пореден път да бъде разлюлян от бурно вълнение. Зрителите на bTV ще станат свидетели на поредица от паранормални и необясними явления, които ще започнат да „сполетяват“ момичетата, които смятат Силви за „енергиен вампир“ със свръхестествени способности. Опасението, че Алек може да бъде „омагьосан“, ще накара дамите от „Шуши груп“ да предприемат незабавни „антидемонични мерки“ и да разобличат с какво „тайно магическо средство“ си служи юриската, а своеобразният „лов на вещици“ обещава да разтърси стените на имението, както никога досега.По време на вечерния коктейл Алек ще усети назряващия конфликт и ще пожелае да чуе гледните точки и на двете страни. Разговорът ще предизвика сълзи в очите на дамата, определяща се за най-голям непукист в имението – Христиана, която ще обещае да спре със заяжданията с юристката, разбра Hotnews.bg. Вечерта ще завърши с поредната Церемония на Розата, след която още една от претендентките ще остане с празни ръце и ще трябва да се сбогува с Алек завинаги.

кадър: БТВ

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации