15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, май 4, 2024

Топ 10 подаръци за 8-ми март от Grand Mall

Най-четени

Още публикации

В навечерието на 8-ми март, все повече мъже се чудят какъв подарък да купят на своята любима. Ако все още не сте избрали, ние от „Будна Варна“ ви препоръчваме тези 10 варианта за подарък от „Grand Mall“.

10 – Бижу от Swarovski

Бижутата на световноизвестната австрийска компания Swarovski продължава да се развиват, изненадват и впечатляват, година след година, сезон след сезон. Всяка нова колекция представя нова вдъхновяваща интерпретация на чистата красота на кристала и магнетично привличане.

Оставете се да бъдете съблазнени от тази уникална селекция на цветове и форми …

9 – Козметика от The Body Shop

Основана през 1976г. в Брайтън, Англия, The Body Shop e британска козметична марка, която от създаването си се бори за положителни промени в обществото чрез социални и екологични кампании. В The Body Shop ще откриете около 700 висококачествени продукта за грижа за тялото, лицето и косата, както и грим продукти. Съставките и продуктите са вдъхновени от природата и не са тествани върху животни.

Ще се радваме да Ви посрещнем в The Body Shop, за да откриете нашите 100% вегетариански продукти, създадени с грижа към хората, животните и околната среда.

8 – Чанта от Samsonite

„А.Т.Г. ЛАЙФСТАЙЛ“ ООД е търговска компания, стартирала дейността си още през 1990 година. През 1991 г. става официален оторизиран представител за територията на България на световноизвестната марка за куфари и чанти SAMSONITE. Тогава, първият представителен магазин се открива във вид на щанд в „тогавашния“ ЦУМ и прави фурор сред потребителите. За пръв път българинът чува за системи като „upside down“ – такъв куфар не може да се отваря когато е „надолу с главата“, т.е. когато логото му е с обърнат надпис; куфар-амфибия, който може да послужи и за спасителен пояс; аларма срещу крадци за дипломатическо куфарче, а рекламите по това време представят как крушенец в джунглата се спасява, „затъквайки“ устата на нападналия го крокодил със своя пътен куфар SAMSONITE.

Днес, „А.Т.Г. ЛАЙФСТАЙЛ“ ООД продължава да е единствен лицензиран представител на марката. Разполага с развити, както дистрибуционна, така и собствена мрежа от магазини, като продава в над повече от 30 точки в страната. Собствени магазини имаме в София, Варна, Пловдив и Бургас. В България производство на артикули с марката на SAMSONITE няма.

7 – Рокля от La Bonte

С радост Ви съобщаваме, че към семейството на Andrews/ се присъедини La Bonté Boutique! В него представяме работата на креативни и бързоразвиващи се дизайнери и марки от Европа и Азия.
Възползвайте се от специални цени с картите за лоялни клиенти на Andrews/!

La Bonté
The true fashion!

6 -Козметика от Biofresh Cosmetics

Основана през 2000 г. в Пловдив, България, фирма Биофреш е нова и съвременна производствена компания, дължаща бързото си и стабилно развитие през последните години както на динамичния си екип от млади и висококвалифицирани специалисти, така и на дългогодишните традиции в розоварната и козметична промишленост на своя регион.
Натрупаните и развити с годините опит и знания за чудодейните сили на природните екстракти и неуморната работа и изследователска дейност на нашия амбициозен научен екип ни помогнаха да разработим и създадем за Вас редица  козметични серии, базирани изключително на основата на естествени съставки, които се грижат за Вашата кожа по начина по който тя би искала – със силата на природните дарове, които й даряват младост и свежест без да я натоварват.
Една от основните ценности на нашите продукти се крие в използването при създаването им на чисто и свежо розово масло идващо направо от розоварните на известната в цял свят Долина на Розите. Целебните и разкрасяващи свойства на този благоуханен елексир, бликащ от сърцето на България, са пренесли своята известност през вековете чак до наши дни.

Ние комбинираме знанията за лечебната сила на билките и техния специален ефект върху кожата с модерни съставки и компоненти.Нашите подбрани,висококачествени серии са произведени, използвайки последните достийения на науката и технологията и са с чисти, натурални съставки, като  продукцията ни отговаря на всички изисквания за постоянно качество.

Доказаното качество и действие на нашата козметика ни правят не само търсен производител в България, но и желан износител на външните пазари.
Нашата цел е да се обърнем към Вашите усещания и чрез аромат и досег да ви накараме да поверите грижата за вашата кожа на подаръците от природата, съчетани в продуктите ни, които ще предпазят вашето тяло, ще освободят духа Ви  и подобрят Вашето здраве и самочувствие.

5 – Електронна цигара от Iqos

IQOS е система за нагряване на тютюн, състояща се от електронни устройства – IQOS холдър и IQOS джобно зарядно устройство. Продуктът е предназначен за употреба на тютюневи стикове със специфични технически характеристики. IQOS HeatControl™ е разработена в Швейцария технология за контрол на температурата, при която тютюнът се нагрява до 350°C без да протича процес на горене. В резултат от процеса на нагряване не се отделя дим, а се образува аерозолна пара.

4 – Дамско облекло от BSB

BSB е гръцка марка, основна през 1980г., като много бързо установява присъствие в производството и търговията на дамско облекло.Със своите над 100 монобрандови магазина в Гърция и чужбина и с над 200 мултибранд магазина, в които марката е на разположение BSB заема лидерска позиция в дамската мода. 

BSB предлага две основни линии – BSB Jeans и BSB COLLECTION.

В магазина ни в GRAND MALL VARNA ще намерите богато разнообразие от цялата колекция на BSB, като всяка седмица Ви очакват и най-новите модели на марката. 

3 – Бельо от Bul Bel

Бул-Бел ЕООД е основана в началото на 1993 в град София с предмет на дейност-търговия на едро с българско бельо, конфекция от трикотаж, бански костюми, чорапи и чорапогащи. През годините фирмата се развива и утвърждава като един от водещите складове за българско бельо в страната.

Ние предлагаме изключително богат асортимент от артикули и търговски марки, доказани на българския и чуждестранен пазар. С цел максимално бързо и качествено обслужване на нашите клиенти сме изградили модерна складова база, оборудвана с последните технически новости в областта на търговията.

Бул Бел ЕООД е официален представител на ESPRIT UNDERWEAR и предлага мъжко и дамско бельо и бански от добре познатата международна компания.

2 – Вземи Samsung Galaxy S24 Ultra от Yettel.

Йеттел България, част от PPF Telecom Group, е телекомуникационна компания, която свързва над 3 милиона клиенти с хора, устройства и бизнеси. До март 2022 г. компанията присъства на българския пазар като Теленор България.

В над 20-годишната си история на българския пазар компанията изгражда солиден опит като пионер в областта на безжичните мрежи и отвъд тях, като стартира първата търговска 4G мрежа в България през 2015 г., първата VoLTE услуга през 2018 г. и проправя пътя за развитието на 5G с първия тест на мрежата от пето поколение в страната. Водещият в сектора подход на Yettel към инфраструктурата печели четири поредни сертификата Best in Test на световната компания umlaut, определяща златния стандарт в телекомуникациите.

Днес Йеттел България има повече от 1800 служители, оперира над 180 магазина и осигурява покритие на мобилната мрежа за над 99% от населението на България.

1 – Бижу или часовник от Oxette

OXETTE е водеща марка на международния пазар за  бижута и часовници  ,насочена към  модерните и динамични жени. В момента марката присъства в повече от 21 страни по света.
OXETTE е адресирана  към  съвременните и модерни хора, които обичат модата и я  използват, за да изразят своята индивидуалност във всеки случай от живота си и по  най-характереният начин!
Опитните  дизайнери на  OXETTE използват висококачествени  материали като сребро 925, злато, скъпоценни и естествени камъни заедно с съвременни материали. Вдъхновени от света на модата и изкуството OXETTE създава съкровища, които съчетават елегантност и функционалност, заедно със стил и блясък.

снимки: Grand Mall

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации