15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, април 29, 2024

Времето във Варна – 8 март 2024

Най-четени

Още публикации

снимка: Будна Варна

На 8 март по Черноморието облачността ще е значителна и на места ще превали дъжд. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 7°-8°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

В сутрешните часове, на отделни места, главно в Западния и Централния Предбалкан, е възможно дъждът временно да премине в сняг. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър.

Преобладаващите минимални температури ще са между 0° и 5°, в София – около 2°. Утре още преди обяд валежите ще започнат да спират, най-късно и в планините. Облачността над по-голямата част от страната ще е значителна, но след обяд от запад ще се разкъсва. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър, който вечерта ще стихва. Максималните температури ще са предимно между 5° и 10°, в София – около 7°.

В планините ще бъде облачно с валежи от сняг, през деня под 900-1000 m – дъжд, които до вечерта в повечето райони ще спрат. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 3°, на 2000 m – около минус 3°.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации