18.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, май 4, 2024

Варненката Маги от „Ергенът“ преди 10 години (снимки)

Най-четени

Още публикации

Управителката на заведение си е правила серия от пластични корекции през годините и днес вече е неузнаваема. Попаднахме на стари снимки на Мис Варна отпреди повече от 10 години. От тях става ясно, че с годините блондинката си е правила доста подобрения. Освен плътните хиалуронови устни, които гледаме от екраните днес, Маги си е „пипала“ и нослето. Красавицата го е скъсила, макар според зрители пластиката да не е била една от най-сполучливите.

JVWqRjt.jpg

36-годишната Томова има и стабилно количество силикон в бюста, който е коригирала още преди 25-ата си годишнина. Явно преди имплантите Маги никак не се е харесвала, защото дори не пази снимки от този период, пише Интриги.

Забелязахме и друг любопитен факт – а именно, че с Габи от „Ергенът“ са стари познайнички и добри приятелки. В имението обаче двете се правят, че не се познават, а сестрата на Памела дори демонстрира антипатия към Магдалена. По всичко личи, че с Габи играят театър запред камерите, а извън предаването всъщност са в много добри отношения.

Към момента Томова е една от фаворитките на Алек Младенов. Двамата го играят влюбени и въпреки че ще е една от финалистките, Ергенът няма си тръгне с нея.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации