13.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, април 29, 2024

Благотворителен футболен турнир се проведе в „Аспарухово“

Най-четени

Още публикации

20 отбора и три детски футболни школи взеха участие в благотворителен футболен турнир под надслов „Да спасим Иво“, който се проведе в район „Аспарухово“ във Варна. Това съобщи районният кмет Ивайло Маринов. 

Събраните средства от благородната инициатива – 4 500 лв., ще бъдат дарени за лечението на Иво Димитров на 42 години от Варна, който страда от тежко заболяване.

„Специални благодарности на всички организатори и участници за големите дарителски сърца, както и на Венцислав Младенов, директор на ОП „Спорт-Варна“ за предоставените терени за провеждане на инициативата.

За мен беше удоволствие като домакин да наградя първенеца в надпреварата – отборът на ФК „Аспарухово“, който победи състава на „Феникс“ след оспорван двубой, завършил 2:2 в редовното време и 5:4 при дузпите“, написа във Фейсбук кметът на „Аспарухово“.

Организатори на благотворителното събитие са сдружение „Младежки дейности и спорт Аспарухово“ с ръководител Кристиан Ганчев, „Вамбос Варна“, „АМФЛ Варна“, „БАМФ Варна“, „ОПМФ Варна“ и Район „Аспарухово“, община Варна.

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации