7.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, май 6, 2024

Боил показа защо е най-добрия клуб в родния кикбокс

Най-четени

Още публикации

Варненският Боил показа за пореден път защо е най-добрия българския клуб в кикбокса.

Възпитаниците на Красимир Кирилов бяха на висота в най-масовия стил – лоукик, и спечелиха Отборната Купа на най-силното държавно първенство в историята на този спорт у нас от създаването му, което се проведе в Стара Загора.

В проявата участие взеха 466 състезатели от 58 клуба, а СКБИ БОИЛ пусна 21 кикбоксьори във всички възрастови групи.

Ядрото на отбора на Боил пък е от ученици в Спортно училище “Георги Бенковски” Варна, като шампиони в категориите си станаха: Максим Петров, Артем Калиев, Милен Миленов, Кристиян Адамов, Маргарита Парпулова, Пресиян Георгиев и Росен Шеев, а със сребърни отличия се окичиха Никола Христов, Йоана Йорданова, Симеон Радев, Християн Михалев, Димитър Атанасов и Кристиян Христов.

След успеха главният треньор на Боил Красимир Кирилов изказа специални благодарности на родителите, които са неизменно с клуба във всеки турнир, както и на всички съмишленици и на спонсорите на клуба.

Продължаваме подготовката за състезанията от международния календар на WAKO и държавните първенства и турнири. Не на последно място искам да благодаря и на сплотения треньорски екип, в който са също Христо Калчев, Неделчо Топалов, Здравко Василев и Жельо Димов, заяви Кирилов.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации