16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, април 28, 2024

Новата атракция на Варна (снимки)

Най-четени

Още публикации

Розов пеликан се превърна в новата атракция на стотици варненци, през последните няколко дни, видя репортер на медия „Будна Варна“.

Екзотичното животно обитава плажовете на града, като всеки ден се качват стотици снимки с него, а най-безтрашните дори се снимат и с него.

Ето и позицията на зоопарка във Варна:

Здравейте, приятели!

Искаме да напомним на всички наши посетители, че ние не сме само зоопарк, ние сме и Спасителен център за диви животни!

През последната седмица получаваме сигнали за наш пеликан, който се е установил на крайбрежната алея. Изключително благодарни сме на всеки един човек, който ни уведоми за местонахождението на въпросната птица. Само че, тук става дума за пеликан, успешно рехабилитиран, който сам е преценил кога е моментът да се върне в естествения си хабитат. Наш екип се отзова на всеки един сигнал, но не с цел да си върнем пеликана „беглец“, а да се уверим в неговото здравословно състояние.

Наша главна цел е благополучното лечение и освобождаване в природата на всеки един наш пациент. Цел, за която се трудим всеки ден неуморно.

снимки: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации