16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, април 29, 2024

Клубовете се обединиха около един кандидат за президент на БФС – ето защо подкрепят Гонзо

Най-четени

Още публикации

Българските клубове се обединиха около един кандидат за президент на БФС. Това е Георги Иванов, който от две години е спортно-технически директор на футболната централа. През това време Гонзо свърши доста работа, като изготви стратегически план за развитието на младите таланти. Дългосрочният му план бе подкрепен и одобрен от ФИФА и УЕФА.

Във футболните среди усилено се говори, че повечето професионални и аматьорски клубове ще подкрепят Георги Иванов, тъй като са изключително доволни от неговата работа. Силно впечатление им е направило идеите и визията, която Гонзо е представил за развитието на българския футбол и в частност младите таланти. 

Във футболните среди Гонзо е познат като изключителен мъжкар, който взима принципни решения. Може да е допускал грешки, но винаги е демонстрирал твърдия си характер и е назовавал проблемите, без да се притеснява дали ще засегне някого. 

Клубовете вече го припознават като президент на БФС, тъй като е доста млад, амбициозен и енергичен. Точно от такъв човек има нужда българският футбол.  

Освен това бившият голмайстор е доста силен характер и не се поддава на натиск.

„Аз съм Георги Иванов. Мислите ли, че някой може да ме мести наляво и дясно“, заяви Гонзо.

Гонзо и като футболист показваше своя силен характер и никога не се е предавал или отказвал. Така, както направи Бербатов в националния отбор. Винаги е играл със сърце и душа за Левски и България. Всички помним кървавия гол на Иванов във вратата на ЦСКА. 

Българският футбол несъмнено има нужда от силни личности.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации