15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, април 29, 2024

Хванаха пиян шофьор с 1,48 промила във Варненско

Най-четени

Още публикации

снимка: Будна Варна

Вчера, около 14.00 часа, в гр.Игнатиево, служители на РУ Аксаково, са спрели за проверка 61- годишен мъж,  управлявал собственият си лек автомобил.

След като е бил тестван с алкотест дрегер е констатирано, че пробата отчела 1,48 промила алкохол в издишаният въздух, съобщават от пресцентъра на полицията за медия „Будна Варна“.

Водачът е бил съпроводен до болнично заведение, където е дал кръвна проба за изследване. Образувано е бързо производство, по което е приобщен лекият автомобил, а нарушителят е задържан за срок от 24 часа. Материалите са докладвани на прокурор при ВРП.

Преди ден, при извършване на полицейска проверка от служители на РУ Девня, бил спрян за проверка 36 – годишен жител на гр.Девня, известен на МВР. Установено е, че същият притежавал забранено от закона наркотично вещество, за лична употреба, представляващо марихуана-видно от направената експертна справка. Образувано е бързо производство, а мъжът е задържан за срок от 24 часа в ареста.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации