13.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, май 3, 2024

Трескава подготовка и реновация на стадиона в Дряново

Най-четени

Още публикации

Поздравителен адрес от ръководството на Община Дряново за добрия жест на благородния съгражданин Дарин Маджаров и екипа на “Грийн Гейм” ООД София. Пролетна реновация на стадион “Локомотив” която включва: подсяване , дълбоко аериране и опесъчаване и торене бе извършено през тези дни на градския стадион в Дряново!


„Спортния комплекс в Дряново до края на месец април няма да се използва, като в края на месец март предстои косене и валиране на зеления килим”.
Заявиха от клуба Никола Джелатов, Пламен Обрешков и Петър Генчев.


С покана и на вниманието на всички професионални отбори, терена ще бъде в отлично състояние и готов за провеждане на пред сезонна подготовка, контролни срещи и детски турнири. „Ръководството на Община Дряново и екипа на ФК „Локомотив 1927” Дряново благодари за подкрепата своя съгражданин и възпитаник на дряновските железничари г-н Дарин Маджаров за указаната финансова помощ и дарение за реновацията на стадиона в родният му град.


„С благодарности за високия професионализъм на екипа “Грийн Гейм” ООД от София”. Добавиха кметът Трифон Панчев и председателят на Общински съвет Дряново – Тодор Георгиев, който са създали всички условия и вярват, че „железничарите” ще се завърнат в Северозападна Трета Лига.

снимки: Тодор Георгиев – Председател на ОбС-Дряново

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации