16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, април 29, 2024

Варненка: Има един такъв забравен от Бога квартал на Варна

Най-четени

Още публикации

Варненка алармира в социалната мрежа фейсбук, за един забравен от бога квартал, в който спирките са без покриви, видя репортер на медия „Будна Варна“. Снимките на Росица Цветанова обиколиха всички фейсбук групи, на които се вижда, как спирка в квартал „Галата“ няма покрив, а цялото съоръжение е опасно за ползващите го.

Ето и текста към поста:

Има един такъв забравен от Бога квартал на Варна. Галата нарича се той. Квартал, в който спирките са без покрив и хората стоят на дъжда.

В друг пост се споменава кмета на район „Аспарухово“ Ивайло Маринов, който пренебрегвал квартал „Галата“, за сметка на Аспарухово.

Много е хубаво че г-н Маринов организира спортни мероприятия и огнени програми, но да се разходи и към Галата, Боровец и те са част от Аспарухово или може би не са му приоритет.

Част от коментарите под постовете:

В.Г.: Човек докато стигне в кв.Галата трябва след това да си ремонтира колата толкова е счупен пътя за този квартал.

Н.С.: Белмезова поне приемаше присърце Галата и често имаше срещи с гражданите, този Маринов се сеща за нас когато идват избори.

Я.С.: На тази спирка покривът го отнесе една буря и сега синият и покрив седи зад нея там до военното поделение, няма кой да го монтира. Снимай и онази пейка на спирката на Читалището. Сложиха нов асфалт, плочки, ама пейката стара повредена със стърчащи винтове и липсващи дъски я оставиха.

В.С.: И за да затвърдим неудобството, са изпълнени от непрозрачни метални пана и ако си поседнал, може и автобуса да те подмине и да не спре!

снимки: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации