18.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, май 4, 2024

Драмата няма край: Мария пак отложи развода си

Най-четени

Още публикации

С джип за 300 бона Миро си върна Мария. Една от най-обсъжданите двойки бе пред развод допреди няколко седмици. Самата певица разкри, че е подала молба за официална раздяла със съпруг номер 3, но я е спряла в последния момент, стана ясно дни по-късно. И двойката отново се носи на крилете на любовта. А на всичкото отгоре от известно време Мария обикаля из София с чисто нов тузарски джип – „Кадилак“, пише „България днес“.

Американското возило е последен писък на автомобилното инженерство. Возилото на певицата отдалеч хваща погледа – размерите му са внушителни и лесно се забелязва дори и от случайните минувачи. 

Това не е първият път, в които Мирослав Соколов подарява ултраскъп автомобил на любимата си. Бизнесът на любимия на Мария е точно с коли. И той редовно дава най-скъпите на изгората си. Преди месеци тя на няколко пъти бе засечена с дори още по-скъпа кола – „Ламбо“ за половин милион.

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации