16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, май 5, 2024

Бизнесдамата Ани Карагеоргиева отпразнува своя специален рожден ден

Най-четени

Още публикации

Звезда с нейното име грее в Холивуд.

Бизнесдамата Ани Карагеоргиева през уикенда събра своите най-близки приятели и партньори и отпразнува пищно своя специален рожден ден. Шармантната и различна Елза Парини обяви от сцената и своя бляскав подарък – звезда на името на Ани Карагеоргиева.

Холивудската алея на славата, разположен по протежение на булевард „Холивуд“ в Холивуд, Лос Анджелис, щата Калифорния, който служи като своеобразна „Зала на славата“ на открито, от днес ще грее с името на Ани Карагеоргиева – дъщеря на актьора Коста Карагеоргиев, изиграл и изпял своята вечна роля “На всеки километър” заедно с легендата Стефан Данаилов.

На партито кадифен глас изви популярната изпълнителка Наташа Монева, която долетя специално от Лондон, за да зарадва соята най-близка приятелка. С “Прекрасна вечер” пиарът на музикалната сцена Атанас Лазаров от “Дует с кауза” изпълни своя хит и поздрави рожденичката и всички нейни гости.

Лазаров е носител на множество престижни награди – ПР на всички времена, ПР на десетилетието и телевизионен продуцент на предаването на екзотични пътувания “Дестинации”.

“Щастлив съм че съм част от този специален празник на Ани, тя заслужава най-доброто и верни приятели” – сподели звездният пиар Лазаров.

Модният диктатор, подгрявал лично Пако Рабан – Краси Недялков пък зарадва гостите с “Богиня” часове преди да заснеме и видео към най-новия си музикален проект. Краси Недялков е автор и лицензиант на престижните награди за мода, стил и бизнес вече 30 години.

Убийствен глас демонстрира и варненската изпълнителка Боряна Георгиева, която зарадва с джаз парче рожденичката Ани. Джаз певицата Боряна Георгиева е горда дъщеря на капитан Георги Георгиев, първият български ветроходец, обиколил света с яхта.

Двигателят на семейния бизнес и международен диамантен експерт Алекс Пейчев – син на Ани Карагеоргиева се бе погрижил за безупречната организация на празничната гала вечеря. Много класически цигулки, океан от цветя, златен дъжд и фойерверки изпълниха атмосферата на празника. По червения килим в Морската столица на България преминаха още красивата Ева Добрева, Десислав Димитров, бижутерийния експерт Ваня Ламбева, рапъра Ивайло Монев, много близки и бизнес партньори. Празникът приключи в ранните зори, на метри от морския бряг.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации