15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, май 7, 2024

За Путин конфликт Русия-НАТО не е в интерес на никого

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Мисля, че всичко е възможно в съвременния свят. Но казвам и това е ясно на всички, че това ще бъде на една крачка от Трета световна война. Мисля, че едва ли някой се интересува от това ,“ каза той.

В Русия изборите са демократични, за разлика от Съединените щати, където използват административен ресурс, за да атакуват един от кандидатите за президент, „включително съдилищата“, каза още Путин.

„Това е просто катастрофа, а не демокрация. Освен това практиката на гласуване по пощата създава възможности за измами. Кой стои там и контролира? Никой. Русия „няма предпочитания“ по отношение на бъдещия президент на САЩ. Ще работим с всеки, на когото гласоподавателите имат доверие“, каза още той.

Реакцията на Запада на президентските избори в Русия не е изненадваща, коментира Путин. Защо искахте да станат и да ръкопляскат? Те се бият с нас и то със силата на оръжието“. Западните страни, поради пристигането на „нови поколения специалисти“, които „реално оценяват случващото се“, ще действат срещу Русия „по-усъвършенствано“, но няма да променят целите си. 

Припомняме, че Путин говори пред журналисти след обявените резултати от проведените в последните 3 дни президентски избори. Той спечели с огромно мнозинство вота. 

Руският президент коментира и други теми, сред които и опозиционера Алексей Навални.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации