12.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, май 3, 2024

Показаха първи кадри с атентаторите от Москва

Най-четени

Още публикации

Показаха първи кадри с атентаторите от Москва. Камерите са заснели двама души, става ясно от изтекли видеа в Телеграм, пише Lupa.

Все още не е ясен точния брой на терористите, окървавили тази вечер концертната зала край Москва. Първоначално се смяташе, че това са петима мъже, но според последните информации, съпричастни към атаката са поне 7 души.

Независими руски медии публикуваха късно тази вечер неясна снимка на двама от тях. Тя е свалена от видеоклип, направен от човек в залата. Независимият от Москва сайт „База“ пък съобщи, че служителите на реда издирват бял седан, с който терористите най-вероятно са избягали.

Телеграм канал съобщи към 22,40 часа тази вечер българско време, че се издирват мъже от Ингушетия по подозрение за участие в днешния терористичен акт. Тази информация няма официално потвърждение. Русия все още не е обявила официално имената на терористите.

Колата, използвана от терористите, до късно вечерта в петък беше паркирана в „Крокус Сити Хол“ и според разследващи може да е оборудвана с експлозиви. Периметърът е обграден, а на място пристигнаха няколко екипа сапьори.

снимка: Телеграм

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации