11.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, май 7, 2024

19-годишна шофьорка се удари челно в патрулка

Най-четени

Още публикации

снимка: архив Будна Варна

19-годишна шофьорка се удари челно в патрулка във Врачанско, има пострадали, съобщиха от областната дирекция на МВР. Инцидентът е станал снощи, около 20.10 часа, на път III-101, пред табелата за Криводол.

19-годишна врачанка с лек автомобил „Фолксваген Лупо“ се движела с несъобразена с пътните условия скорост. Тя изгубила контрол над управлението, колата се завъртяла на пътя, навлязла в лентата за насрещно движение и се блъснала в служебен брандиран автомобил „Опел Астра“, собственост на ОДМВР-Враца и управляван от 28-годишен, пише Bulnews.

Вследствие на катастрофата са пострадали пътник от патрулката, който е бил транспортиран и настанен в Ортопедичното отделение в града под Околчица, с извадена дясна раменна става, шофьорката, която е в Хирургичното отделение с фрактура, и 23-годишен пътник от „Фолксваген“-а с комоцио и фрактура на дясна раменна става, настанен също в Хирургичното отделение на врачанската болница.

Щетите по превозните средства са в процес на изясняване.

Водачите са били тествани са употреба на алкохол и наркотични вещества, като пробите им са отрицателни.

По случая е образувано бързо производство.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации