12.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, май 3, 2024

Нинова отяза ПП-ДБ за преговори за втория мандат

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Лидерът на левицата Корнелия Нинова заяви, че БСП няма да участва в разговори за подкрепа на втория мандат. „|Не искаме да получаваме третия мандат“, заяви тя, цитирана от БТА.

Нинова говори по време на разискванията в парламента на внесения проект на решение, във връзка с указа на президента, с който се предлага Народното събрание да избере за министър-председател кандидата, предложен от първата по численост парламентарна група – ГЕРБ-СДС.

Междувременно вчера бе подадено заявление от Мария Габриел, че няма да участва в парламентарната процедура по избор на министър- председател и няма да предлага структура и състав на Министерски съвет.

Това е един естествен и нормален край на една ненормална коалиция. Коалиция, която бе зачената порочно, защото онези, които искаха да преборим мафията, да изчистим задкулисието, да се справим с паралелната държава, се прегърнаха с мафията.

Вместо да я изчистят предложиха да делят с нея държавата. Всичко това бе облечено в красиви думи за евроатлантизъм, висши цели, само че се движехте не от висши цели, а от низши страсти, посочи Корнелия Нинова от парламентарната трибуна.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации