16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, април 27, 2024

Фратрия ще представлява Североизточна България във финалите за купата на АФЛ

Най-четени

Още публикации

В Каварна, Фратрия (Варна) победи Черноломец (Попово) с 8:7 след изпълнения на дузпи във финала на Североизточна България от турнира за купата на Аматьорската футболна лига. В 90-те минути не беше излъчен победител – 2:2.

Герой за победителите стана вратаря Християн Христов, който спаси и вкара по една дузпа. Фратрия излезе напред в резултата с попадение в началото на двубоя. Тогава Андрей Лисак спечели дузпа, която Артур Аветисян реализира. В началото на втората част Лъчезар Войков покачи на 2:0.

След това съперника се вдигна и зареди атака след атака. Усилията им бяха възнаградени в 75-ата минута с попадението на Беадир Беадиров. После съотборника му Тихомир Кънев уцели гредата.

В 82-ата минута Дани Бонев равенството възстанови. Той беше много близо до победния обрат, но стреля извън вратата в 93-ата минута. При дузпите, петимата изпълнители и от двата отбора вкараха. Вратарят на Фратрия Християн Христов спаси удар на противник и сам реализира победната дузпа.

снимка: Фратрия

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации