12.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, април 28, 2024

С много емоции и забавление премина детския турнир по тенис на маса за “Купа на Община Дългопол” 

Най-четени

Още публикации

С много емоции и забавление премина детския турнир по тенис на маса “Купа на Община Дългопол”, който се проведе в препълнената Спортна зала в село Аспарухово, съобщиха организаторите на събитието СКТМ “Камчия 2007”, научи TheSite24. В оспорваната надпревара се включиха състезатели от Варна, Шумен, Разград, Провадия, Дългопол, Цонево, Аспарухово, както и от Германия. Състезанието е второ по ред като и тази момчетата бяха разделени на две възрастови групи-до 13 и до 19 години.

“Изключително присъствие, емоции, тенис срещи присъщи за един спектакъл. Аплодисменти за всички, които станах част от това представление.

Поздравления за всички наши състезатели, които взеха участие и показаха израстване в играта, която обичат.

Благодарим и на г-жа Марияна Николаева-зам.кмет на Община Дългопол, която награди всички призьори и изгледа целия турнир.

Големи благодарности на нашите приятели от “Роко”Шумен, ”Девня2016”, ”СКТМ Варна”, както и на състезателите от Разград, Провадия, Аспарухово и Цонево за това, че ни уважиха. Ще ви очакваме отново”, допълниха организаторите на мероприятието.

“Купа на Община Дългопол” беше само началото на един от многото турнири, които предстоят на територията на Община Дългопол, както за малки така и за големи. Още следващата седмица се завръща отборния турнир “Североизточна лига”, който отново ще бъде БЕЗ ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ!”, посочват от клуба.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации