12.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, май 4, 2024

Черно море зарадва малчугани от детска градина

Най-четени

Още публикации

Треньорът на Черно море Илиан Илиев и част от футболистите на „моряците“ зарадваха деца в детска градина No31″Крилатко“ в квартал „Възраждане“. Капитанът Даниел Димов, заедно с Мишаел Алвес и националите на България Виктор Попов и Иван Дюлгеров присъстваха на специално подготвено за тях тържество. То разбира се бе на тема футбол.

Малките „крилатковци“ предизвикаха на приятелска среща големите футболисти на Черно море, водени от своя треньор Илиан Илиев. Главни съдии на футболната среща бяха кметът на район Младост г-н Христо Христов и мениджъра на ДФК „Делфини“ г-н Илко Станчев.

От името на целия отбор наставникът Илиан Илиев и Даниел Димов подариха на директор Елена Ташева фланелка с подписите на играчите на Черно море.

Дългогодишна традиция е ръководството на ДГ No31″Крилатко“ да срещат и радват своите малки възпитаници с известни личности – творци, спортисти, артисти.

снимка: ПФК Черно море

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации